Waar staan we…..

De gele ballon

Deze prachtige gele ballon is te ruil, wie wil deze ballon graag hebben en de actie van start laten gaan?

De eerste ruil is gedaan!! Dit met dank aan Arjan de Putter. Een gesigneerd exemplaar van het  boek: Zeg eens JAAAA! is nu het te ruilen object. Wie volgt? Arjan bedankt!

We hebben de volgende ruil gemaakt! Het boek is geruild voor een VVV dinercheque T.W.V. 50,=.  Wil je dus lekker een hapje gaan eten en heb je iets in de aanbieding met een waarde groter dan EUR 50,=  ?        Laat het ons weten! 

De VVV cheque heeft een bestemming gevonden! Fay gaat lekker uit eten en stelt het volgende ter beschikking: 

3 coachingssessies voor iemand die veel stress ervaart of (even) niet zo lekker in zijn vel zit. Het is een mooie methode én ervaring om deze persoon wat tools te geven om de stress te verminderen en weer grip op zijn of haar leven te krijgen.

Deze drie sessies van 90 minuten hebben een waarde van EUR 375,=. Kijk voor meer informatie op: www.fitearth.nl

Skillstown, de grootste online opleider van Nederland, heeft de volgende stap gerealiseerd! Een bezoek aan de Escaperoom met vijf personen. Deze uitdaging is speciaal voor HR- professionals.  Denk je alles te weten van 21th Century Skills?

Ga dan met je HR collega’s de uitdaging aan! 

Waarde: EUR 750,= 

Wauw! Een heel weekend in een cabrio rijden! Van Mossel heeft dit fantastische item ingezet! Wie gaat deze zomer een weekend er op uit met de cabrio van Van Mossel? Doe een ruilvoorstel en wie weet!?

Waarde: Onbetaalbare ervaring

Hier komt het volgende item dat geruild is, wil je dat graag in je bezit krijgen? Bied dan iets aan om ruilen voor dit item….

Klik hier om te ruilen!

Het Doel

Hier werken we naar toe! maar hebben nog wat stappen te gaan!