Waar staan we…..

Een geweldig aanbod door Quaeris Media: een advertentie óf redactiepagina in het glossy magazine VIVACE !

VIVACE® viert haar 20e jaargang. De enige glossy van Zeeland en ook nog eens gratis verspreid met een oplage van maar liefst 45.000 stuks. Boordevol interviews, lifestyle, beauty, mode, wonen, binnenkijken, buitenleven, auto’s, jachten en meer. 

Wil jij deze prachtige unieke kans om jouw bedrijf, organisatie of product voor het voetlicht te brengen? Reageer dan snel met een origineel ruil-idee!   

Waarde: 1985,- euro

Klik hier om te ruilen!

20 tickets voor het Chocolate Nation arrangement, het grootste Belgische chocolade museum ter wereld, inclusief een chocolade workshop door een professionele chocolatier en een drankje in Bar / Restaurant Octave. Niet alleen lekker, maar ook een mooie locatie voor teambuilding!

 

Waarde: 1300,- euro

Skillstown, de grootste online opleider van Nederland, heeft de volgende stap gerealiseerd! Een bezoek aan de Escaperoom met vijf personen. Deze uitdaging is speciaal voor HR- professionals.  Denk je alles te weten van 21th Century Skills?

Ga dan met je HR collega’s de uitdaging aan! 

Waarde: EUR 750,= 

Wauw! Een heel weekend in een cabrio rijden! Van Mossel heeft dit fantastische item ingezet! Wie gaat deze zomer een weekend er op uit met de cabrio van Van Mossel? 

Waarde: Onbetaalbare ervaring

De VVV cheque heeft een bestemming gevonden! Fay gaat lekker uit eten en stelt het volgende ter beschikking: 

3 coachingssessies voor iemand die veel stress ervaart of (even) niet zo lekker in zijn vel zit. Het is een mooie methode én ervaring om deze persoon wat tools te geven om de stress te verminderen en weer grip op zijn of haar leven te krijgen.

Deze drie sessies van 90 minuten hebben een waarde van EUR 375,=. Kijk voor meer informatie op: www.fitearth.nl

We hebben de volgende ruil gemaakt! Het boek is geruild voor een VVV dinercheque T.W.V. 50,=.     Laat het ons weten! 

De eerste ruil is gedaan!! Dit met dank aan Arjan de Putter. Een gesigneerd exemplaar van het  boek: Zeg eens JAAAA! is nu het te ruilen object. 

 Arjan bedankt!

De gele ballon

Deze prachtige gele ballon is te ruil, wie wil deze ballon graag hebben en de actie van start laten gaan?

Het Doel

Hier werken we naar toe! maar hebben nog wat stappen te gaan!