Ballon Veiling

Onderstaande items bieden wij, met goedkeuring, aan tegen opbod in onze Ballon Veiling. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Gele-Ballon actie.

Doe dus snel een bod! 

Als de veiling is afgelopen ontvangt de winnaar van de veiling een bericht om het geboden bedrag via onze donatie pagina over te maken.

Bedrijfs-stoelmassage (2 uur)
Eindigt over: 2 dagen 11 uren 59 minuten 41 seconden geleden
No Bid

Veiling verstreken zonder enige biedingen.

“Kom uit je hoofd, ga naar je hart en handel vanuit passie.” Dat is het motto van Eugénie Landburg. Naast haar werk als coach is zij ook bedrijfsmasseuse. Zij biedt aan jouw medewerkers een stoelmassage aan tegen een sterk gereduceerd tarief. Met 2 masseurs ondergaan 12 personen (max. 2 uur) een heerlijk ontspannende stoelmassage waarbij de focus ligt op de rug, schouders, nek, armen en als men toestaat ook het hoofd. Tijdens de stoelmassage wordt géen gebruik gemaakt van olie of een crème. Het fijne van deze massage is dat het toegankelijk is voor iedereen, ook voor degenen die moeite hebben met aanrakingen. Je gaat immers niet uit de kleren en je zit op een speciale stoel. Jij bepaalt de grens.

Wat moet je hiervoor doen?
Doe een bod! Ben jij 11 november a.s. de hoogste bieder? Dan ontvang je van ons een bericht hoe je het geboden bedrag kunt doneren aan de Gele Ballon en vervolgens koppelen wij jou aan Eugénie om samen een afspraak te maken. Let op: reis- en parkeerkosten dienen dan nog met Echlandburg.com apart verrekend te worden.

Meer informatie vind je op over Echlandburg.com of kijk op www.linkedin.com/company/echlandburg