Ballon Veiling

Onderstaande items bieden wij, met goedkeuring, aan tegen opbod in onze Ballon Veiling. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Gele-Ballon actie.

Doe dus snel een bod! 

Als de veiling is afgelopen ontvangt de winnaar van de veiling een bericht om het geboden bedrag via onze donatie pagina over te maken.

Bizprove-pakket
Eindigt over: 4 dagen 4 uren 2 minuten 6 seconden
No Bid
De minimumprijs is nog niet gehaald !!!

( 5000.00 euro of meer bieden)

Bizprove biedt jouw organisatie (een half jaar lang, vanaf 50 medewerkers) een applicatie (app) om inzichten te vergaren en de kans te grijpen om te verbeteren en groeien. Normale waarde EUR 7.500,=, dus dit is een eenmalige unieke kans voor jouw bedrijf waarbij je tevens het goede doel steunt!

Bizprove biedt een totaal oplossing voor verbetering, teambuilding en persoonlijke ontwikkeling. Er hoeft daardoor geen gebruik gemaakt te worden van verschillende leveranciers die allemaal een klein deel voor haar rekening nemen.

Door alles samen te voegen in 1 platform ontstaat een totaal overzicht van waar je nu staat, waar je naartoe wilt en welke route daarvoor bewandeld moet worden. Kijk op onze website voor nog meer informatie. https://www.bizprove.nl