Ballon Veiling

Onderstaand een weergave van de items die met succes geveild zijn. De hoogste bieder heeft het bedrag gedoneerd. 

Dank aan alle mensen die de items belangeloos ter beschikking hebben gesteld!

Een van de eerste items die we mochten aanbieden in onze veiling, was een wellnessvoucher t.w.v. 75,- euro.

A Fish named Fred, een toonaangevend heren modemerk, boodt spontaan 10 herenshirts aan, in verschillende designs en maten, en deed er ook nog eens 10 goodiebags bij!

In totaal heeft dit 704,- euro opgebracht!

De directie van Libéma stelde een vakantiewoning beschikbaar op het Safari Resort Beekse Bergen.

Anneloes was de hoogste bieder met een prachtig bod van 450,- euro, waarmee zij met haar gezin een lang weekend in de herfstvakantie logeerde tussen de wilde dieren. Een levensgroot struisvogel-ei was de bonus!

Miranda Broeren gaat voor een fit en sprankelend leven. Voor de Gele Ballon stelde zij een aantal C9 paketten ter beschikking, waar o.a. Jet de Boer geen moment over twijfelde. Opbrengst: 128,- euro!

Ook Annabel & Thomas bedachten zich geen moment toen zij het aanbod zagen van Van Mossel Automotive.

Een weekend lang reden zij met prachtig weer in een “dikke” Audi A5 cabrio door Nederland.
Opbrengst 125,- euro

Poppodium 013 stelde 2 tickets ter beschikking voor het combinatie-concert van Diggy Dex & Roxeanne Hazes. 

Opbrengst 20,- euro en een leuke avond!

Quebit.nl boodt een online marketing plan op maat aan in onze veiling. En hoewel we deze een paar keer verlengd hebben in  de veiling, heeft dit uiteindelijk toch een donatie opgebracht van 150,- euro!

De organisatie van het Factory Festival 2019 in Sas van Gent zet elk jaar bij de uitgang dé blauwe ton neer waar bezoekers hun consumptiemuntjes in kunnen doneren. Dit jaar kozen zij de Gele Ballon als goede doel.
Dit heeft maar liefst 100,- euro opgeleverd.

Traveldudes Entertainment vond de samenwerking met het Factory Festival 2019. John Ballon trad hier op en vermaakte het publiek van jong tot oud.

Hét Racefeest spektakel F1 vind plaats op 3 mei 2020, voor iedereen die niet op het circuit van Zandvoort aanwezig kan zijn bij de Heineken Dutch GrandPrix.
De organisatie vond in de Gele Ballon een maatschappelijk partner en stelde 2 VIP-kaarten ter beschikking in onze veiling. 
Het hoogste bod van 360,- euro is toegezegd!