Traveldudes Entertainment

“Wij zijn Bart en John en samen zijn wij de TravelDudes! Wij zijn een paar jonge mannen die zich realiseren dat het oude, bekende en suffe konijn in de hoed dood is. Tijden veranderen en wij vinden dat entertainment daar in mee moet gaan. Entertainment moet vernieuwend, fris en persoonlijk zijn!

Elk evenement is anders. Wij denken graag met u mee om een beleving te creëren die uw gasten niet snel meer zullen vergeten!

Van gepersonaliseerde ballondieren voor de jongste tot aan de meest verrassende goocheltrucs voor iedereen, we hebben het allemaal in huis. En als dat nog niet genoeg is, hebben we ook nog een spectaculaire jongleeract met LED-ballen of zelfs met messen!

Onze missie:
Wij zijn geen ouderwetse goochelaars of oubollige clowns… wij zijn TravelDudes Entertainment en ons doel is de wereld rondreizen door te doen waar onze passie ligt: ENTERTAINEN! Onderweg zijn wij op een missie om de oude kunsten te vernieuwen en deze weer onder de aandacht te brengen bij iedereen die we tegen komen”


Overige informatie:
Op dit moment zijn Bart en John op tournee door Frankrijk. In Nederland geven we shows op grote evenementen en kleinschalige feesten. Denk hierbij aan onze jongleeract bij de première van Dumbo de film. Of onze ballonartiest of goochelaars op een besloten bruiloftsfeest.
Ook doen we eens per jaar een onderwijs uitstapje tijdens onze KinderBoekenWeekShow. Deze is ook dit jaar weer beschikbaar op deze site

Voor informatie en boekingen