Blog #1 Hey! Ik ben Wenda!

Even voorstellen:

Ik ben inmiddels 48 jaar jong. Ik ben geboren in Limburg, van Brabantse ouders, heb in Heerlen mijn studie Facilitair Management afgerond en heb 11 jaar aan de Zeeuwse kust gewoond. Daarna ben ik vanwege werk naar Brabant verhuisd. Ik heb in mijn 26-jarige carrière altijd gewerkt in het facilitaire vakgebied.

Met mijn partner Dirk zoeken we naar een stekje voor ons samen. Tot die tijd hebben we elk ons eigen huishouden en zien we elkaar in de weekenden en vrije dagen. Wanneer het om uitdagingen gaat volg ik graag het motto van Pippi Langkous: “ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.”

Recent heb ik ongevraagd een hele grote nieuwe uitdaging op mijn pad gekregen. Eentje met enorme impact. Dat is zo ongeveer het startpunt van mijn blogs. Het is een soort breuklijn in m’n leven. Ik kan niet anders denken dan: ik heb dit nog nooit meegemaakt, dus ik denk dat ik het wel aan kan. Met hulp, veel geduld, nog meer geduld en lieve mensen om me heen.
Mijn dank gaat uit naar Edwin Advocaat. Hij heeft me gebracht naar het project van de Gele Ballon. Zijn energie en enthousiasme werken aanstekelijk. Het is zo bijzonder mooi om te ervaren dat mensen uit mijn omgeving, verweg of dichtbij, zich belangeloos inzetten om mij te helpen. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Hoe mooi zou het zijn als de Gele Ballon zich als een olievlek over de mensen verspreidt.

Met jullie hulp gaat dat lukken! #doeslief Dankjewel !!
Wenda